Wandelboeken- en kaarten

Trailrun- en Wandelkaart Walcheren

In april 2021 brachten Martijn de Vries van Runderground en Hans Corbijn van Wandelen op Walcheren de Trailrun- en Wandelkaart Walcheren uit. Een full colour kaart van Walcheren met 10 zeer gevarieerde routes van 6 tot 66 km die je kunt hardlopen of wandelen. Via de kaart, GPX of de beschrijving op de achterzijde, voeren we je zoveel mogelijk over de onverharde en vaak onbekende paden van Walcheren. De prachtige foto’ s en extra info krijg je er gratis bij! De kaart kost in de winkel € 8,- Dus op zoek naar een avontuurlijke run of een bijzondere wandeling….?!

Verkooppunten:

Middelburg: De Drukkery, Kaasboerderij Schellach, Koole Sport, Koole Sport Outlet. Vlissingen: Bruna. Oostkapelle: Seaside, Inspiratiepunt en Camping Ons Buiten. Domburg: The Readshop. Tourist Info Veere: Visit Veere (Stadhuis) Zoutelande: Spar. Niet in de buurt? mail met Hans info@wandelenopwalcheren.nl

Aanpassingen in de routes via GPX en Afstandmeten.nl 

Uiteraard zijn er altijd weer aanpassingen te melden omdat er paden vervallen of aanwijzingen verdwijnen. Mocht je iets tegenkomen wat de route verstoort, dan kun je dat aan Hans doorgeven via info@wandelenopwalcheren.nl. Ik zal de wijziging dan op deze pagina beschrijven en tevens de GPX route via Afstandmeten.nl aanpassen. Zo houden we de kaart zo lang mogelijk up to date!

Aanpassingen:

April 2021: Route 6 Wake Up Oranjezon 16 km

Er zullen vaker aanpassingen zijn in dit gebied. De eerste komt na “Bij de draad (vlak achter de camping) RA en het pad langs de grens volgen tot het eind bij het huis. Hier RA…..”

Het vervolg: “eerste pad LA, bij het kanaal weer LA en dan rechtdoor naar de uitgang.  Hier RD terug naar de parkeerplaats Oranjezon.”

Je loopt dus niet nog een lus door het open duingebied en de route wordt ongeveer 14 km.

Walcherse Wandelingen en bagagevervoer

Het wandelboekje Walcherse Wandelingen, met 15 routes en 128 pagina’ s, is te koop in de boekhandel voor slechts € 16,95 of via www.gegarandeerdonregelmatig.nl.  Verder is het o.a. verkrijgbaar bij de Drukkery en Koole Sport (+Outlet) in Middelburg, Seaside en Inspiratiepunt Oostkapelle, Theetuin de Koektrommel Aagtekerke, de Boekenmolen Meliskerke, ’t Boekenhuisje Zoutelande, muZEEum Vlissingen, Readshop Domburg en Polderhuis Westkapelle. Een mooie gids met goeie routes over Walcheren, veel info over de omgeving en sprankelende foto’ s. Er is ook een “Rondje Walcheren” in opgenomen. Je loopt dan in bijvoorbeeld 4 dagen “rondom”. Als je op zoek bent naar info over bijvoorbeeld: waar te starten, overnachten, horeca, e.d. dan kun je contact met me opnemen. Ook bagagevervoer van A naar B kan ik tegen een fatsoenlijke vergoeding op me nemen. Ontzorgen dus, zodat je met een gerust hart heerlijk over Walcheren kunt wandelen! Voor info:mailto:info@wandelenopwalcheren.nl of bel: 06-51595638. Mijn naam is Hans Corbijn en ik ben mede auteur van Walcherse Wandelingen. Ik vervoer je koffer op Walcheren vanaf € 15,- P.P. per dag. EN: de 2e druk van Walcherse wandelingen is uit; we zijn super trots! Let op: wijzigingen in de routes vind je op www.wandelzoekpagina.nl 

Bekijk de video over de wandelingen:Wandelen op Walcheren op Zeelandnet

Zeeuwse Zwerftochten

In februari 2020 presenteerden wij met trots: Zeeuwse zwerftochten! Een nieuw wandelboekje met 17 wandelingen door de hele provincie. Dus niet alleen Walcheren of Schouwen Duiveland maar ook: Zeeuws Vlaanderen, Tholen, Sint Philipsland en Noord- en Zuid Beveland. 17 zeer gevarieerde routes met weer veel extra info en mooie foto’ s van onze prachtige provincie: Zeeland! Het boek (144 blz.) kost € 16,95.  Nu te koop bij o.a.: Seaside en Inspiratiepunt Oostkapelle, de Koperen Tuin Goes, de Drukkery en Koole Sport (+Outlet) in Middelburg, Readshop Domburg, Lectori in Kapelle, Boekhandel de Vries in Zierikzee, De Boekenmolen in Meliskerke, Museum Veere en te bestellen bij de uitgever: www.gegarandeerdonregelmatig.nl of Bol.com. Natuurlijk is het een prachtige aanvulling op Walcherse wandelingen; wat natuurlijk ook in de boekhandel te krijgen is. Veel plezier ermee! Vers van de pers: de tweede druk van Zeeuwse zwerftochten ligt vanaf maart 2021 in de handel! Per wandeling vind je nu (via QR code) een link naar de meest actuele versie van de route op www.wandelzoekpagina.nl .