Trailrun- en Wandelkaart Walcheren

In april 2021 brachten Martijn de Vries van Runderground en Hans Corbijn van Wandelen op Walcheren de Trailrun- en Wandelkaart Walcheren uit. Een full colour kaart van Walcheren met 10 zeer gevarieerde routes van 6 tot 66 km die je kunt hardlopen of wandelen. Via de kaart, GPX of de beschrijving op de achterzijde, voeren we je zoveel mogelijk over de onverharde en vaak onbekende paden van Walcheren. De prachtige foto’ s en extra info krijg je er gratis bij! De kaart kost in de winkel € 8,- Dus op zoek naar een avontuurlijke run of een bijzondere wandeling….?!

Verkooppunten:

Middelburg: De Drukkery, Kaasboerderij Schellach, Koole Sport, Koole Sport Outlet

Vlissingen: Bruna

Oostkapelle: Seaside en Camping Ons Buiten

Domburg: The Readshop en Tourist Info

Veere: Visit Veere (Stadhuis)

Zoutelande: Spar

Niet in de buurt? mail met Hans info@wandelenopwalcheren.nl

Aanpassingen in de routes via GPX en Afstandmeten.nl 

Uiteraard zijn er altijd weer aanpassingen te melden omdat er paden vervallen of aanwijzingen verdwijnen. Mocht je iets tegenkomen wat de route verstoort, dan kun je dat aan Hans doorgeven via info@wandelenopwalcheren.nl. Ik zal de wijziging dan op deze pagina beschrijven en tevens de GPX route via Afstandmeten.nl aanpassen. Zo houden we de kaart zo lang mogelijk up to date!

Aanpassingen:

April 2021: Route 6 Wake Up Oranjezon 16 km

Er zullen vaker aanpassingen zijn in dit gebied. De eerste komt na “Bij de draad (vlak achter de camping) RA en het pad langs de grens volgen tot het eind bij het huis. Hier RA…..”

Het vervolg: “eerste pad LA, bij het kanaal weer LA en dan rechtdoor naar de uitgang.  Hier RD terug naar de parkeerplaats Oranjezon.”

Je loopt dus niet nog een lus door het open duingebied en de route wordt ongeveer 14 km.