Wandelboeken- en kaarten

Wandelen in Zeeuws-Vlaanderen

In maart 2022 kwam Wandelen in Zeeuws-Vlaanderen in de boekhandel. Na Walcherse wandelingen en Zeeuwse zwerftochten hadden we ontdekt dat Zeeuws-Vlaanderen nog enigszins “onontgonnen” was qua wandelboeken. Met trots voeren we je dan nu langs 14 zeer gevarieerde routes van 5 tot 25 km. Er is steeds mogelijkheid om in te korten en natuurlijk vertellen we ook nu weer het verhaal achter de routes. Historie en mooie foto’ s mogen ook niet ontbreken. Trouwens: Zeeuws-Vlaanderen is zeer veelzijdig met zijn dijken, kreken, oude vestigsteden, havens en oer – landschap. Wandelen in Zeeuws-Vlaanderen kost € 17,95 en is in de boekhandel en online (o.a. via de uitgever: www.gegarandeerdonregelmatig.nl) te koop. Je krijgt bij iedere route de QR code voor gratis verwijzing naar de meest actuele route erbij!

Trailrun- en Wandelkaart Walcheren

In april 2021 brachten Martijn de Vries van Runderground en Hans Corbijn van Wandelen op Walcheren de Trailrun- en Wandelkaart Walcheren uit. Een full colour kaart van Walcheren met 10 zeer gevarieerde routes van 6 tot 66 km die je kunt hardlopen of wandelen. Via de kaart, GPX of de beschrijving op de achterzijde, voeren we je zoveel mogelijk over de onverharde en vaak onbekende paden van Walcheren. De prachtige foto’ s en extra info krijg je er gratis bij! De kaart kost in de winkel € 8,- Dus op zoek naar een avontuurlijke run of een bijzondere wandeling….?!

Verkooppunt:

Middelburg: Koole Sport (en Outlet). Niet in de buurt? mail met Hans info@wandelenopwalcheren.nl

Aanpassingen in de routes via GPX en Afstandmeten.nl 

Uiteraard zijn er altijd weer aanpassingen te melden omdat er paden vervallen of aanwijzingen verdwijnen. Mocht je iets tegenkomen wat de route verstoort, dan kun je dat aan Hans doorgeven via info@wandelenopwalcheren.nl. Ik zal de wijziging dan op deze pagina beschrijven en tevens de GPX route via Afstandmeten.nl aanpassen. Zo houden we de kaart zo lang mogelijk up to date!

Aanpassingen:

April 2021: Route 6 Wake Up Oranjezon 16 km

Er zullen vaker aanpassingen zijn in dit gebied. De eerste komt na “Bij de draad (vlak achter de camping) RA en het pad langs de grens volgen tot het eind bij het huis. Hier RA…..”

Het vervolg: “eerste pad LA, bij het kanaal weer LA en dan rechtdoor naar de uitgang.  Hier RD terug naar de parkeerplaats Oranjezon.”

Je loopt dus niet nog een lus door het open duingebied en de route wordt ongeveer 14 km.

Walcherse Wandelingen en bagagevervoer

Het wandelboekje Walcherse Wandelingen, met 15 routes en 128 pagina’ s, is te koop in de boekhandel voor slechts € 17,95 of via www.gegarandeerdonregelmatig.nl. Een mooie gids met goeie routes over Walcheren, veel info over de omgeving en sprankelende foto’ s. Er is ook een “Rondje Walcheren” in opgenomen. Je loopt dan in bijvoorbeeld 4 dagen “rondom”. Als je op zoek bent naar info over bijvoorbeeld: waar te starten, overnachten, horeca, e.d. dan kun je contact met me opnemen. EN: de 3e druk van Walcherse wandelingen is uit; we zijn super trots! Let op: wijzigingen in de routes vind je op www.wandelzoekpagina.nl  via de QR-code in het boek.

Bekijk de video over de wandelingen:Wandelen op Walcheren op Zeelandnet

Zeeuwse Zwerftochten

In februari 2020 presenteerden wij met trots: Zeeuwse zwerftochten! Een nieuw wandelboekje met 17 wandelingen door de hele provincie. Dus niet alleen Walcheren of Schouwen Duiveland maar ook: Zeeuws Vlaanderen, Tholen, Sint Philipsland en Noord- en Zuid Beveland. 17 zeer gevarieerde routes met weer veel extra info en mooie foto’ s van onze prachtige provincie: Zeeland! Het boek (144 blz.) kost € 17,95.  Nu te koop in de boekhandel en te bestellen bij de uitgever: www.gegarandeerdonregelmatig.nl Natuurlijk is het een prachtige aanvulling op Walcherse wandelingen; wat ook in de boekhandel te krijgen is. Veel plezier ermee! De tweede druk van Zeeuwse zwerftochten ligt in de handel. Per wandeling vind je nu (via QR code) een link naar de meest actuele versie van de route op www.wandelzoekpagina.nl .