Wie ben ik?

Ik ben Hans Corbijn; geboren en getogen op  boerderij Gasthuisperk en wonende in Oostkapelle. Na me meer dan 35 jaar volledig ingezet te hebben in diverse functies in de detailhandel vond ik het tijd om de bakens te verzetten. Ik ben minder gaan werken bij mijn werkgever en me ondertussen gaan oriënteren op andere zaken.  Mijn passie voor “mijn” eiland Walcheren uit zich in veel willen weten over de historie en de natuur; wandelen, fietsen en hardlopen. Verder ben ik gek op topografie en wil ik elk nieuw paadje ontdekken. Mijn kennis en plezier draag ik graag over aan iedereen die dat mee wil maken.
Dus: wil je lekker buiten zijn, genieten van de natuur, wat leren over heden en verleden van Walcheren en onthaasten (of juist werken aan teambuilding): loop dan eens mee!

Hans Corbijn

email: info@wandelenopwalcheren.nl.

Facebook: Wandelen op Walcheren

Telefoon: 06-51595638

KvK nummer: 68241321

Bank: NL05RABO0317087339