Wie ben ik?

Ik ben Hans Corbijn; geboren en getogen op  boerderij Gasthuisperk en wonende in Oostkapelle. Na me meer dan 35 jaar volledig ingezet te hebben in diverse functies in de detailhandel vond ik het tijd om de bakens te verzetten. Ik ben minder gaan werken bij mijn werkgever en me ondertussen gaan oriënteren op andere zaken. Vanaf 2018 richt ik me volledig zelfstandig op mijn passie.  Mijn passie voor “mijn” eiland Walcheren uit zich in veel willen weten over de historie en de natuur; wandelen, fietsen en hardlopen. Verder ben ik gek op topografie en wil ik elk nieuw paadje ontdekken. Mijn kennis en plezier draag ik graag over aan iedereen die dat mee wil maken. Dus: wil je lekker buiten zijn, genieten van de natuur, wat leren over heden en verleden van Walcheren en onthaasten (of juist werken aan teambuilding): loop dan eens mee!
Sinds november 2018 ben ik "Gastheer van het Landschap" voor het IVN! Dit houdt in dat ik de nodige kennis heb opgedaan over o.a. het ontstaan en de cultuurhistorie van Walcheren. Verder weet ik het een en ander over het landschap en de natuurwaarden en heb ik kennis opgedaan over toerisme en natuurwaarden op Walcheren. Doel is natuurlijk om deze kennis en info te delen met inwoners en toeristen. En dat doe ik graag!
Groepsarrangementen Zeeland is opvolger van de (verdwenen) VVV Zeeland en is een samenwerkingsverband tussen Hans Corbijn en Ilse Maljers (Food by Foot). In samenwerking met o.a. Guusje Poot (Gidsendienst Zeeland) bieden wij samen een totaalpakket voor o.a. arrangementen op het gebied van wandelen, fietsen, bustours, etc. voor familie, vrienden en bedrijven aan.

 

  PRIVACY:

Ik ben Hans Corbijn en ik ben via Wandelen op Walcheren zelfstandig gids en organisator op Walcheren.

Mijn adres: Halve Maanstraat 18 4356 BP Oostkapelle.

De website https://wandelenopwalcheren.nl/ heeft ten doel mensen te inspireren tot een wandeling met gids over Walcheren.

Deze site is beveiligd via het SSL certificaat; zichtbaar via het slotje.

Via het emailadres: info@wandelenopwalcheren.nl.  kan men informatie verkrijgen en kan men inschrijven voor een wandeling of arrangement.

Via Facebook: https://www.facebook.com/Wandelen op Walcheren/  wordt informatie over allerlei zaken rondom wandelen gedeeld.

Gegevensuitwisseling via bovenstaande kanalen is alleen bedoeld voor informatieverstrekking en boeking van een wandeling.

Gebruikte foto' s met herkenbare personen worden alleen gepubliceerd na schriftelijke toestemming van betrokkenen.

Gegevens als: naam, mailadres, telefoonnummer en bankrekening worden niet met derden gedeeld.

Naam en mailadres kunnen wel gebruikt worden voor het mailen van specifieke info over Wandelen op Walcheren.

Indien gewenst zullen naam en mailadres uit het overzicht gewist worden.

Hans Corbijn

Telefoon: 06-51595638

KvK nummer: 68241321

BTW-id: NL001201586B38

Bank: NL05RABO0317087339

 

Algemene voorwaarden 2021